Proefsessie

Heeft u belangstelling voor
Brainwave Optimization neurofeedback? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende proefsessie.

 

U kunt zich hier aanmelden >

Introductie

Alpha Up is een instituut dat een aantal voor Nederland unieke en innovatieve methoden voor gezondheidszorg en welzijn aanbiedt. 

Missie

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat mensen beter in hun vel gaan zitten en daarmee gelukkiger worden en meer kunnen gaan presteren. Dit geldt aan de ene kant voor mensen met een breed scala aan psychische en stressgerelateerde klachten zoals slapeloosheid, burn-out, en depressie. Aan de andere kant geldt dit voor mensen die simpelweg meer rust, helderheid en vitaliteit willen ervaren en op deze manier hun prestaties willen verbeteren.

Visie

Wij realiseren onze missie door te werken vanuit een integrale benadering. Een complex probleem, zoals een onbalans in het zenuwstelsel waaruit allerlei symptomen ontstaan, heeft zelden slechts één oorzaak. Daarom is het van belang om naast het volgen van de Brainwave Optimization behandeling, waarmee u de directe oorzaak van de klachten kunt verhelpen (de onbalans in het zenuwstelsel), u ook aandacht besteedt aan uw leefstijl. Dat betreft naast gezonde voeding en voldoende beweging vooral ook een goed inzicht in uw eigen gedrag. Op deze manier kunt u voorkomen dat u opnieuw klachten ontwikkelt.