Depressie

Depressie en slaapproblemen verdwijnen na Brainwave Optimization

Carine heeft al jaren last van ernstige depressies en slaapproblemen. Na twee maal tien sessies Brainwave Optimization is de depressie verdwenen, slaapt zij beter en heeft meer energie dan ooit tevoren.

De video is enkele weken na de laatste Brainwave Optimization sessie gemaakt.

Resultaten Brainwave Optimization bij Bipolaire Stoornis

Dirk heeft al tientallen jaren last van een bipolaire stoornis. Hij ervaart afwisselend depressieve en hyperactieve perioden, die beide vaak enkele maanden aanhouden. Na verschillende therapievormen te hebben geprobeerd, overweegt hij om met lithium te starten.

Maar eerst besluit hij in augustus 2012 een traject van 10 sessies met Brainwave Optimization te volgen. Na de sessies normaliseert zijn stemming en de depressieve periode die Dirk vaak in de herfst en winter ervaart blijft achterwege.

De video is 4 maanden na de sessies met Brainwave Optimization opgenomen.

Behandeling depressie met Brainwave Optimization neurofeedback

June, een cliënt van een van onze internationale collega's, vertelt over haar ervaring met Brainwave Optimization bij het te boven komen van haar depressie.

13 aug 2012 | Tags:

Behandeling depressie en slaapproblemen met Brainwave Optimization neurofeedback (sep-2011)

Francien heeft al lange tijd last van depressieve klachten en slaapproblemen. In de week van 26 september 2011 volgt zij een reeks van 10 trainingsessies met Brainwave Optimnization. Op donderdag tussen de 7e en 8e trainingsessie vertelt zij over de verbeteringen die zij tot dat moment reeds heeft ervaren. 

Resultaten bij depressie en slaapproblemen met Brainwave Optimization neurofeedback (video)

Martijn kampt aan het einde van 2010 met depressieve klachten, slaapproblemen en lichamelijke spanningsklachten. Gesprekken met een psycholoog geven niet het gewenste resultaat. In januari 2011 volgt hij 10 sessies met Brainwave Optimization neurofeedback en zijn de klachten verdwenen.

De opname is in juli 2011 gemaakt, circa 6 maanden na de sessies. 

Snelle vermindering van depressie met Brainwave Optimization neurofeedback (video)

Hieronder kunt u de video bekijken van André met Brainwave Optimization neurofeedback voor zijn depressie. Hij heeft zijn verhaal ook opgeschreven.

De video is in juni 2011 opgenomen, circa 1 jaar na zijn sessies met Brainwave Optimization neurofeedback.

 

L.S.,

Ik ben André, ondernemer, echtgenoot en vader van twee lieve dochters.

08 jun 2011 | Tags:

Eindelijk rust

Een van onze cliënten schrijft hieronder over zijn ervaring met Brainwave Optimization.

Omdat mijn kennismaking met de regulier psychische hulpverlening niet datgene brengt wat in mijn ogen zou moeten, lang wachten, conclusies trekken die door bijvoorbeeld de huisarts ook al gemaakt waren, ben ik zelf aan het zoeken gegaan omdat je weet dat het zo niet langer kan. Je maakt jezelf en je omgeving kapot doordat je jezelf niet meer in de hand hebt.
 
Mijn gedachten en denkbeelden gingen met mij aan de haal, ik had daar geen controle meer over.

Resultaten bij slaapproblemen, depressie en angst (video)

Twee cliënten van een van onze internationale collega's vertellen over hun ervaring met Brainwave Optimization.

Zoon David is met Brainwave Optimization gaan trainen in verband met zijn depressie, angststoonis en slaapproblemen. Na de derde sessie voelde hij zich veel beter. Vader Art is vanaf de eerste trainingsdag van zijn slaapproblemen verlost waar hij 30 jaar last van heeft gehad. Ieder heeft 12 trainingsessies gehad.

Verbetering in slapen, meer energie en algehele balans

Een van onze cliënten schrijft hieronder over haar ervaring met Brainwave Optimization.

Alpha Up: zoeken, vinden, een vondst.....

Als kind kwakkelde ik al met mijn gezondheid. De huisarts zei een keer dat ik opnieuw moest worden gebakken. Maar toen ik aan mijn moeder vroeg bij welke bakkerij we dat gingen doen, bleek dat niet echt mogelijk......'n grapje van de dokter.....

Resultaten bij verslaving aan hard drugs (video)

Een cliënt van een van onze internationale collega's vertelt over zijn ervaring met Brainwave Optimization. 

Richard is verslaafd aan allerlei soorten alcohol, medicatie en hard drugs om te ontkomen aan depressieve gevoelens en de gevolgen van in het verleden gemaakte verkeerde keuzes. In de eerste video voor het trainen met Brainwave Optimization spreekt hij over zijn klachten en wordt uitgelegd hoe deze worden veroorzaakt door onbalans in de hersenactiviteit.