Gezondheid

Verbeteringen bij klassiek autisme door NeuroModulation Technique en Brainwave Optimization

Wessel heeft klassiek autisme. Hij heeft onder meer moeite met sociale contacten, last van driftbuien en plast regelmatig in zijn bed.

Zijn moeder Astrid vertelt in de video over de verbeteringen die bij hem zijn opgetreden als gevolg van de behandelingen met Neuromodulation Technique en Brainwave Optimization. Het contact met Wessel is verbeterd, hij slaapt rustiger, is meer ontspannen en zijn driftbuien zijn afgenomen. 

Verbetering in slapen, meer energie en algehele balans

Een van onze cliënten schrijft hieronder over haar ervaring met Brainwave Optimization.

Alpha Up: zoeken, vinden, een vondst.....

Als kind kwakkelde ik al met mijn gezondheid. De huisarts zei een keer dat ik opnieuw moest worden gebakken. Maar toen ik aan mijn moeder vroeg bij welke bakkerij we dat gingen doen, bleek dat niet echt mogelijk......'n grapje van de dokter.....

Resultaten bij verslaving aan hard drugs (video)

Een cliënt van een van onze internationale collega's vertelt over zijn ervaring met Brainwave Optimization. 

Richard is verslaafd aan allerlei soorten alcohol, medicatie en hard drugs om te ontkomen aan depressieve gevoelens en de gevolgen van in het verleden gemaakte verkeerde keuzes. In de eerste video voor het trainen met Brainwave Optimization spreekt hij over zijn klachten en wordt uitgelegd hoe deze worden veroorzaakt door onbalans in de hersenactiviteit.

Resultaten bij gewichtsverbetering en cognitief functioneren (video)

Een cliënt van een van onze internationale collega's vertelt over haar ervaring met Brainwave Optimization.

Jackie heeft moeite met haar geheugen en cognitief functioneren. Na de trainingsessies geeft haar dochter aan dat ze veel beter aan gesprekken kan deelnemen. Verder is Jackie gestopt met haar dagelijkse gebruik van Cola Light en is haar behoefte aan suiker verminderd. Het kost haar geen moeite om te kiezen voor gezond eten.