Slaapproblemen

Hieronder treft u ervaringen van clienten van Alpha Up en onze internationale collega's over slaapproblemen. Veel van de clienten ervaren naast slaapproblemen ook andere klachten als depressie of burn-out. Dus leest u bij een ervaring even verder om een indruk te krijgen van de verbeteringen bij het slapen.

Snel herstel van slapeloosheid en burn-out

Een deelnemer aan een traject van SnelTerugNaarWerk.nl met chronische slapeloosheid (20 jaar) en burn-out is binnen 4 weken weer aan het werk. Haar slaapproblemen zijn helemaal verdwenen en zij voelt zich beter dan ooit.

Kijk naar de video over de resultaten van de unieke en innovatieve aanpak van SnelTerugNaarWerk. De interventies zijn uitgevoerd door Alpha Up (10 sessies Brainwave Optimization) en Jeanie Schulte Nordholt (mental coach), beide zijn partners van SnelTerugNaarWerk.

De video is tweeënhalve maand na de Brainwave Optimization sessies gemaakt.

Depressie en slaapproblemen verdwijnen na Brainwave Optimization

Carine heeft al jaren last van ernstige depressies en slaapproblemen. Na twee maal tien sessies Brainwave Optimization is de depressie verdwenen, slaapt zij beter en heeft meer energie dan ooit tevoren.

De video is enkele weken na de laatste Brainwave Optimization sessie gemaakt.

Vermindering slaapproblemen bij Parkinson

Marieke heeft sinds 14 jaar een mild-progressieve vorm van Parkinson. Ze heeft erg last van de bijwerkingen van de medicatie, vooral ernstige slaperigheid overdag en slechts 2 uur slapen tijdens de nacht. Bijkomende problemen zijn gebrek aan motivatie, lusteloosheid en somberheid.

Door de sessies met Brainwave Optimization is ze weer in staat om bijna de hele nacht te slapen. En enkele weken na de sessies zit er nog steeds een stijgende lijn in haar slaappatroon. Ook voelt ze zich veel opgewekter, wat ook door de mensen om haar heen wordt opgemerkt. Haar fysiotherapeut geeft aan dat haar spieren soepeler en beweeglijker zijn.

Behandeling slaapproblemen met Brainwave Optimization neurofeedback

Ingrid heeft last van chronsiche slaapproblemen. Ze slaapt erg onrustig, heeft veel piekergedachten en ligt regelmatig wakker. Na totaal 12 sessies Brainwave Optimization slaapt ze beter. Ze is opgewekter en heeft meer energie.

13 aug 2012 | Tags:

Behandeling fibromyalgie en slaapproblemen met Brainwave Optimization neurofeedback

Willeke heeft verschillende traumatische gebeurtenissen meegemaakt. Ze heeft fibromyalgie, slaap niet goed en heeft problemen met concentratie. Na een traject van 10 sessies slaapt ze beter en voelt zich meer ontspannen. De fibromyalgie klachten zijn flink afgenomen en de concentratie is verbeterd.

De video is in maart 2012 opgenomen, circa 3 maanden na haar sessies met Brainwave Optimization neurofeedback.

Chronische Vermoeidheid verdwenen na NeuroModulation Technique en Brainwave Optimization

Annet heeft na een operatie last van chronische vermoeidheid. Door een psycholoog wordt ze doorgestuurd na Alpha Up. Na enkele maanden is haar energieniveau als vanouds.

 

Verbeteringen bij klassiek autisme door NeuroModulation Technique en Brainwave Optimization

Wessel heeft klassiek autisme. Hij heeft onder meer moeite met sociale contacten, last van driftbuien en plast regelmatig in zijn bed.

Zijn moeder Astrid vertelt in de video over de verbeteringen die bij hem zijn opgetreden als gevolg van de behandelingen met Neuromodulation Technique en Brainwave Optimization. Het contact met Wessel is verbeterd, hij slaapt rustiger, is meer ontspannen en zijn driftbuien zijn afgenomen. 

Behandeling depressie en slaapproblemen met Brainwave Optimization neurofeedback (sep-2011)

Francien heeft al lange tijd last van depressieve klachten en slaapproblemen. In de week van 26 september 2011 volgt zij een reeks van 10 trainingsessies met Brainwave Optimnization. Op donderdag tussen de 7e en 8e trainingsessie vertelt zij over de verbeteringen die zij tot dat moment reeds heeft ervaren. 

Resultaten bij depressie en slaapproblemen met Brainwave Optimization neurofeedback (video)

Martijn kampt aan het einde van 2010 met depressieve klachten, slaapproblemen en lichamelijke spanningsklachten. Gesprekken met een psycholoog geven niet het gewenste resultaat. In januari 2011 volgt hij 10 sessies met Brainwave Optimization neurofeedback en zijn de klachten verdwenen.

De opname is in juli 2011 gemaakt, circa 6 maanden na de sessies. 

Resultaten bij Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS) (video)

Een cliënt van een van onze internationale collega's vertelt over zijn ervaring met Brainwave Optimization.

John Henry is militair veteraan. Voor zichzelf en zijn 'lotgenoten' uit Afghanistan en Irak is hij op zoek naar methoden om te helpen bij het verwerken van de oorlogservaringen en Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS).