Proefsessie

Heeft u belangstelling voor
Brainwave Optimization neurofeedback? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende proefsessie.

 

U kunt zich hier aanmelden >

Tarieven Brainwave Optimization

Op deze pagina kunt u de tarieven en vergoedingsmogelijkheden vinden voor Brainwave Optimization™.

We bieden drie pakketten afhankelijk van uw wensen en wat het beste bij u past. De pakketten zijn fiscaal aftrekbaar voor ondernemers en ZZP’ers.

  • Basis – een goede keuze voor als u prijsbewust bent. Voor velen is dit pakket al genoeg om duidelijk merkbare afname van klachten te ervaren.
  • Optimaal – wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat 15 sessies bij de meeste mensen tot een langdurige, structurele afname van klachten leidt. U ontvangt 10% korting op alle sessies.
  • Uitgebreid – wilt u niet alleen minder klachten ervaren, maar ook het functioneren en welzijn significant verbeteren? Dan is een uitgebreid pakket de beste keuze. U ontvangt 15% korting op alle sessies.

 

Pakket Basis Optimaal Uitgebreid
Aantal Optimization sessies 10 10 + 5 10 + 10
Korting per sessie   10% 15%
Prijs pakket € 1.760 € 2.320 € 2.880

Bij ieder pakket zit ook altijd een Brainwave Assessment t.w.v. € 160 inbegrepen. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en gelden voor particulieren en bedrijven met maximaal 5 medewerkers.

Indien u in de toekomst nog een vervolgsessie wilt inplannen krijgt u daar altijd 10% tot 20% korting op, afhankelijk van het pakket dat u heeft gekozen. Zonder korting kost een losse Brainwave Assessment of Optimization sessie € 160.

GARANTIEREGELING

Wij hebben er vertrouwen in dat we u van dienst kunnen zijn. Brainwave Optimization Neurofeedback geeft bij de ruime meerderheid van de mensen een aanzienlijke verbetering op de gewenste gebieden. Indien u een pakket neemt en na de eerste twee tot drie sessies geen verandering ervaart, dan staat het u vrij om van de rest van het traject af te zien. U bent ons in dat geval in totaal slechts de kosten voor één losse Brainwave Optimization sessie verschuldigd.

VERGOEDINGEN

Afhankelijk van uw situatie staan hieronder diverse mogelijkheden voor vergoedingen. Staat uw situatie er niet bij? Neem dan contact met ons op. De kosten worden op dit moment helaas niet door zorgverzekeraars vergoed, ook niet vanuit een aanvullend pakket.

U bent ondernemer of ZZP’er

Met een eigen bedrijf dient u dagelijks een topprestatie te leveren. De kosten voor een traject met Brainwave Optimization zijn fiscaal aftrekbaar.

U bent in loondienst

Als u in loondienst bent heeft uw werkgever er belang bij dat u optimaal presteert. Je lekker voelen zijn daarvoor een absolute voorwaarde. Sommige werkgevers betalen de volledige kosten of dragen daaraan bij. De kosten zijn voor de werkgever fiscaal aftrekbaar. Neem voor deze mogelijkheid even contact met ons op.

U bent in loondienst en zit (gedeeltelijk) ziek thuis

Als u in loondienst bent en door gezondheidsklachten ziek thuis zit, betaalt uw werkgever uw loon door. Omdat u werkgever graag wil dat u snel weer volledig aan de slag gaat betalen sommige werkgevers de volledige kosten of dragen daaraan bij. De kosten zijn voor de werkgever fiscaal aftrekbaar. Neem voor deze mogelijkheid even contact met ons op.

U ontvangt een uitkering van een verzekeraar voor arbeidsongeschiktheid of letselschade

De verzekeraar heeft er alle belang bij dat zij geen uitkering meer hoeven te betalen en willen dus graag dat u gezondheidsklachten worden opgelost. Zij willen daarom soms een gedeelte of de gehele kosten betalen. Neem voor deze mogelijkheid even contact met ons op.

U ontvangt een uitkering van UWV of de gemeente (DWI)

Het is onze ervaring dat UWV en gemeenten (DWI) de laatste jaren door de bezuinigingen niet of nauwelijks meer investeren in het herstel van mensen met een uitkering, zoals Ziektewet, WIA en WA-Jong. Zij leunen voor herstel van ziekten volledig op de reguliere zorg die vanuit de zorgverzekeraar wordt vergoed. U kunt vergoeding van een traject altijd ter sprake brengen bij uw arbeidsdeskundige of ander contactpersoon bij de uitkeringsinstantie. Vragen staat vrij en soms blijkt er toch iets mogelijk te zijn.