Verslaving

Na 12 jaar ADHD weer grip op het leven

Een van onze cliënten schrijft hieronder over haar ervaring met Brainwave Optimization.

Sinds mijn 17e heb ik de diagnose ADHD. Ik heb nu al 12 jaar van alles geprobeerd, maar elke methode, therapie of eigen initiatief raakte de kern van het probleem niet. Ik ben altijd blijven doorzoeken, met het idee dat veel van de huidige know-how over ADHD en aanverwante problematiek (burn-out) tekortschiet en de wetenschap zich verder blijft ontwikkelen.

Resultaten bij verslaving aan hard drugs (video)

Een cliënt van een van onze internationale collega's vertelt over zijn ervaring met Brainwave Optimization. 

Richard is verslaafd aan allerlei soorten alcohol, medicatie en hard drugs om te ontkomen aan depressieve gevoelens en de gevolgen van in het verleden gemaakte verkeerde keuzes. In de eerste video voor het trainen met Brainwave Optimization spreekt hij over zijn klachten en wordt uitgelegd hoe deze worden veroorzaakt door onbalans in de hersenactiviteit.

Na lange tijd innerlijke rust en gestopt met roken

Een van onze cliënten schrijft hieronder over zijn ervaring met Brainwave Optimization.

Ik heb even gewacht met het schrijven van mijn verhaal om er zeker van te zijn dat de mooie resultaten van het trainen blijvend waren. Na de eerste 2-3 dagen trainen heb ik ervaren dat mijn behoefte om te roken verminderde om uiteindelijk volledig te verdwijnen. En sinds mijn thuiskomst in Ierland heb ik mijn innerlijke rust hervonden.