Video

Duurzame resultaten bij chronische hoofdpijn met Brainwave Optimization neurofeedback (video)

Theo is een succesvol ondernemer die een aantal jaren geleden last kreeg van chronische hoofdpijn. Na enkele sessies met Brainwave Optimization neurofeedback beginnen zijn klachten af te nemen. Na 20 sessies is hij volledig vrij van hoofdpijn. Bovendien ervaart hij een innerlijke rust waardoor hij zich minder gejaagd voelt.

De opname is in juni 2011 gemaakt, circa 6 maanden na de sessies. 

Behandeling slaapproblemen met Brainwave Optimization neurofeedback

Ingrid heeft last van chronsiche slaapproblemen. Ze slaapt erg onrustig, heeft veel piekergedachten en ligt regelmatig wakker. Na totaal 12 sessies Brainwave Optimization slaapt ze beter. Ze is opgewekter en heeft meer energie.

13 aug 2012 | Tags:

Behandeling fibromyalgie en ADD met Brainwave Optimization neurofeedback

Arjan heeft al 3,5 jaar fibromyalgie, ADD en heeft last van depressieve gevoelens. Verschillende reguliere en complementaire behandelingen geven geen verbetering. Na 10 sessies kan hij stoppen met al de medicijnen die hij gebruikt. Hij ervaart innerlijke rust, is energiek en kan het leven weer goed aan.

Behandeling fibromyalgie en slaapproblemen met Brainwave Optimization neurofeedback

Willeke heeft verschillende traumatische gebeurtenissen meegemaakt. Ze heeft fibromyalgie, slaap niet goed en heeft problemen met concentratie. Na een traject van 10 sessies slaapt ze beter en voelt zich meer ontspannen. De fibromyalgie klachten zijn flink afgenomen en de concentratie is verbeterd.

De video is in maart 2012 opgenomen, circa 3 maanden na haar sessies met Brainwave Optimization neurofeedback.

Chronische Vermoeidheid verdwenen na NeuroModulation Technique en Brainwave Optimization

Annet heeft na een operatie last van chronische vermoeidheid. Door een psycholoog wordt ze doorgestuurd na Alpha Up. Na enkele maanden is haar energieniveau als vanouds.

 

Verbeteringen bij klassiek autisme door NeuroModulation Technique en Brainwave Optimization

Wessel heeft klassiek autisme. Hij heeft onder meer moeite met sociale contacten, last van driftbuien en plast regelmatig in zijn bed.

Zijn moeder Astrid vertelt in de video over de verbeteringen die bij hem zijn opgetreden als gevolg van de behandelingen met Neuromodulation Technique en Brainwave Optimization. Het contact met Wessel is verbeterd, hij slaapt rustiger, is meer ontspannen en zijn driftbuien zijn afgenomen. 

Behandeling depressie en slaapproblemen met Brainwave Optimization neurofeedback (sep-2011)

Francien heeft al lange tijd last van depressieve klachten en slaapproblemen. In de week van 26 september 2011 volgt zij een reeks van 10 trainingsessies met Brainwave Optimnization. Op donderdag tussen de 7e en 8e trainingsessie vertelt zij over de verbeteringen die zij tot dat moment reeds heeft ervaren. 

Resultaten bij conversiestoornis met Brainwave Optimization neurofeedback (video)

Bij Winnifred werd in 2009 een conversiestoornis vastgesteld. In november 2010 heeft ze 10 sessies Brainwave Optimization gevolgd. Zij heeft hier veel baat bij gehad. Haar informatieverwerkingssnelheid verbeterde aanzienlijk. Tevens ervaart ze meer rust, is minder moe, kan weer autorijden en haar huishouden oppakken waar ze voorheen amper toe in staat was.

In de video vertelt zij over haar ervaring.

Resultaten bij depressie en slaapproblemen met Brainwave Optimization neurofeedback (video)

Martijn kampt aan het einde van 2010 met depressieve klachten, slaapproblemen en lichamelijke spanningsklachten. Gesprekken met een psycholoog geven niet het gewenste resultaat. In januari 2011 volgt hij 10 sessies met Brainwave Optimization neurofeedback en zijn de klachten verdwenen.

De opname is in juli 2011 gemaakt, circa 6 maanden na de sessies. 

Vermindering van oorsuizen (tinnitus) na Brainwave Optimization neurofeedback (video)

In de video vertelt Anita, één van onze cliënten, over haar ervaring met Brainwave Optimization bij oorsuizen (tinnitus).

Deze klachten bestonden meer dan 10 jaar en verschillende behandelingen hebben niet geholpen. Na 10 sessies met Brainwave Optimization zijn de klachten grotendeels verdwenen. Anita ervaart verder meer rust in het leven, zij kan beter relativeren en kan zich beter focussen.

De video is circa 1 jaar na de sessies opgenomen.